KLIPUJE
KLIPUJE działa w trybie prywatnym — nagrywanie i wycinanie klipów nie wymaga Twojej zgody na start (podobnie jak każdy inny widz mógłby nagrać Twój ekran). Jeśli nie chcesz, żeby Twój kanał był w ten sposób nagrywany, napisz do nas — zablokujemy go ręcznie na Twoją prośbę.
Wróć na stronę główną